Prijavi se

Blog

Aktuelnosti
Kako Da Zakažete Online Sastanak sa Deda Mrazom?

Kako Da Zakažete Online Sastanak sa Deda Mrazom?

Ho Ho Ho! Uprkos svemu što se dogadja oko nas Deda Mraz ipak dolazi u grad. Možda nećete moći da imate sliku sa Deda Mrazom iz tržnog centra, ali još uvek postoji način da deci podstaknete raspoloženje tokom Nove Godine. Saznajte kako možete da zakažete posetu sa Deda Mrazom sa Severnog Pola ove godine.

Lična Čestitka je napravila novo rešenje i veruje da može da podstakne Novogišnju groznicu. Predstavljamo Vam Zoom Sokić sa Deda Mrazom. Unesite magiju Severnog Pola i uživajte u opuštajućoj i nezaboravnoj poseti Deda Mraza preko Zooma bilo gde da se nalazite.

Zoom Sokić sa Deda Mrazom će trajati oko 10 minuta. Imaćete priliku da popričate sa njim, da pozdravi decu i poželi im Srećnu Novu Godinu. Pre sastanka možete spomenuti Deda Mrazu neke interesatne detalje koje biste voleli da on spomene na sastanku kako bi iskustvo bilo personalizovanije i bogatije.

Ono što je potrebno je da uradite kako biste zakazali online posetu od Deda Mraza je da izaberete termin kada Vam odgovara da imate sastanak. Kada Vam stigne potvrda, imaćete priliku da dobijete račun. Cena Zoom Sokić sastanaka sa Deda Mrazom iznosi 2500 dinara. Kada uplatite dobićete ulaznicu za Zoom.

Rezervisi Deda Mraz Online Sastanak

Mi smo uvereni da će Vam se svideti, a ono što je najbitnije je da deca definitvno neće zaboraviti. Želimo Vam Srećnu Novu Godinu! Vidimo se uskoro.

Ostavite odgovor

069 457 40 42